LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre J55188452 IRUANI SC  amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es trobem sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D'USUARIS.

 

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present Web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb IRUANI SC o qualsevols de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL.LECTUAL I INDUSTRIAL

 

Els drets de propietat intele.lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseby gràfic i codís són titularitat de IRUANI SC i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació publicar, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de IRUANI SC

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

 

IRUANI SC es reseva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

 

IRUANI SC no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tecers a les quasl es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de IRUANI SC.  La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de IRUANI SC te finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

 

 

Contacte

IRUANÍ, S.C.
c/ Albertí 20
17240 Llagostera -Girona-

 

Telf. / Fax:    972 83 09 13

Mòbil David:  616 90 01 66

Mòbil Toni:    609 45 86 87

e-mail: iruani.pintors@gmail.com

 

També es pot posar en contacte amb nosaltres utilitzant el nostre formulari.

 

 

En cumpliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa