LEGISLACIÓ.

LSSICE


ADAPTACIÓ A la LLEI 34/2002 DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I COMERÇ ELECTRÒNIC (LSSICE).


Es recomana la inclusió d'un enllaç a aquest avís legal, en cadascuna de les pàgines que componen el lloc web:

 


AVÍS LEGAL: En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

 


Raó social: IRUANI, SC NIF: J55188452 Adreça: C / Albertí, 20 -17.240 -LLAGOSTERA -Girona Telèfon: 659.066.654 E-mail: iruani.pintors@gmail.com

 


FINALITAT DE LA PÀGINA WEB. Promocionar els serveis oferts per a través d'aquesta pàgina web.


El present avís legal (en endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.iruani.com


LEGISLACIÓ. Amb caràcter general les relacions entre IRUANI, SC i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.


ÚS I ACCÉS D'USUARIS. L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb IRUANI, SC o qualsevol de les seves delegacions.


PROPIETAT INTELECTUAL I INDUSTRIAL. Els drets de propietat intel·lectual de l'contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de IRUANI, SC i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de IRUANI, SC.


CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS). IRUANI, SC es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.


IRUANI, SC no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de IRUANI, SC. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de IRUANI, SC té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

 


ALTRES DADES A INCLOURE EN LA WEB DEPENENT DE EL SERVEI O PRODUCTE OFERT PER L'EMPRESA:


-Codis de conducta a què estiguin adherides. Dades relatives a l'autorització administrativa necessària per a l'exercici de l'activitat. -Dades de col·legiació i títol acadèmic de professionals que exerceixin una activitat regulada. -Informació addicional quan a el servei s'accedeixi mitjançant un número de telèfon de tarifació
addicional. -Si a més realitza contractes online haurà d'afegir la següent informació amb caràcter previ a l'procés de contractació:


   • Tràmits que s'han de seguir per contractar on-line.
   • Si el document electrònic de l'contracte es va a arxivar i si aquest serà accessible.
   • Mitjans tècnics per identificar i corregir errors en la introducció de dades.
   • Llengua o llengües en què podrà formalitzar el contracte.
   • Condicions generals a què, si s'escau, se subjecti el contracte.
• Confirmar la celebració de l'contracte per via electrònica, mitjançant l'enviament d'un justificant de recepció de la comanda realitzada.

Contacte

IRUANÍ, S.C.
c/ Albertí 20
17240 Llagostera -Girona-

 

Telf. / Fax:    972 83 09 13

Mòbil David:  616 90 01 66

Mòbil Toni:    609 45 86 87

e-mail: iruani.pintors@gmail.com

 

També es pot posar en contacte amb nosaltres utilitzant el nostre formulari.

 

 

En cumpliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa

AVÍS DE COOKIES

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua amb la navegació, considerarem que acepta aquest ús. Llegir més

 

 ACEPTAR.